Mason Garments: schoenen van een Nederlandse ontwerper

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe schoenen, raad ik je aan om eens te kijken bij Mason Garments. De Mason Garments dames en heren sneakers zijn meer dan de moeite waard. En, ook niet onbelangrijk: dit merk is ontstaan doordat een Nederlandse ontwerper, Rendi Aditia, een idee had. Dit idee was het maken van goede, mooie schoenen met een exclusief ontwerp. Het is dus ook niet zo vreemd dat Mason Garments in Italië worden vervaardigd. Om deze schoenen te maken worden alleen de beste materialen gebruikt. Natuurlijk merk je dat wel wat in de prijs, maar wanneer je eenmaal een paar Mason Garments hebt gedragen, wil je niet meer anders.

Waar koop ik Mason Garments sneakers?

Het valt momenteel even niet mee om naar een winkel te gaan en schoenen te gaan passen. En dus is het goed nieuws dat je Mason Garments ook gewoon online kunt bestellen. Je bestelt ze, natuurlijk, gewoon bij Van Arendonk. Van Arendonk heeft de mooiste merken op voorraad en de website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Je ziet in één oogopslag welke maat schoenen nog beschikbaar is. Wil je het jezelf nog wat gemakkelijker maken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de sale én van de nieuwste binnenkomers.

Lekker lopen is belangrijk

Het kan zomaar zijn dat jij ook, net als veel mensen, als goed voornemen hebt dat je meer wilt gaan wandelen. En dan kun je er maar beter voor zorgen dat je goede schoenen aan je voeten hebt. De schoenen van Mason Garments zijn niet alleen schitterend om te zien, ze zijn ook nog eens heerlijk comfortabel. Je kunt er in ieder jaargetijde op lopen. Of je nu een boswandeling gaat maken of in je pauze een rondje over het industrieterrein gaat lopen, je hebt dan echt goede schoenen aan je voeten.

Gun jezelf een mooi paar sneakers

Eens in de zoveel tijd mag je jezelf wel eens goed verwennen. De één kiest dan voor een gezellig etentje, de ander gaat voor een paar mooie sneakers. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Van sneakers heb je echter veel langer plezier dan van een gezellig etentje. Dat is wel iets om rekening mee te houden. En trouwens: je hebt die sneakers ook gewoon verdiend. Jij staat altijd voor iedereen klaar, daar heb je wel goede schoenen bij nodig! Kijk maar eens bij Van Arendonk op de site. Je weet niet wat je ziet!