iPhone 13 hoesjes: welke opties zijn er mogelijk?

Een nieuwe telefoon betekent tegenwoordig automatisch een nieuw hoesje. Door de verschillende posities van de camera’s heb je ook voor de iPhone 13 uitvoeringen verschillende hoesjes nodig. Een iphone 13 mini hoesje zal niet passen op de standaard iPhone 13. Apple heeft hoesjes in drie verschillende materialen: de siliconen, (transparant) plastic en leer. De hoesjes zijn allemaal voorzien van MagSafe. Dit zorgt ervoor dat je de telefoon met hoesje kan opladen op een MagSafe houder. Als je een telefoon wil opladen via een MagSafe houder moet je er dus rekening mee houden dat niet alle hoesjes hier geschikt voor zijn. Als je een hoesje hebt die deze functie niet heeft moet je het hoesje eraf halen.

Portemonnee en hoesje in één

Apple heeft vanaf de iPhone 12 hoesjes iets nieuws geïntroduceerd: de Apple wallet-hoesjes. Tegenwoordig gebruiken we eigenlijk alleen nog maar pasjes, een uitgebreide portemonnee is dan een beetje overbodig. Om ervoor te zorgen dat je compact al je belangrijke pasjes mee kan nemen heeft Apple de wallet bedacht. Je kunt de Apple wallet-hoesjes magnetisch aan de achterkant van je hoesje bevestigen. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de deur uit te gaan op één plek.

Voor welk hoesje moet ik gaan?

Per uitvoering van iPhone worden er talloze hoesjes uitgegeven. Als iPhone 13 gebruiker zou ik in ieder geval gaan voor iphone 13 hoesjes die geschikt zijn voor een MagSafe houder. Zo hoef je niet het hoesje er eerst af te halen voordat de telefoon oplaadt. De wallet-hoesjes zijn een toevoeging, als je iemand bent die geen cash geld meer op zak heeft en alleen maar met pasjes werkt, is deze toevoeging uitermate geschikt. Het materiaal van het hoesje moet je naar smaak uitkiezen. Hou je van een leren afwerking, dan zou ik voor een leren hoesje gaan. Voor de iPhone zijn siliconenhoesjes echt een kenmerk, dus ben je meer traditioneel dan is een siliconen hoesje weer beter geschikt. De siliconen iPhone hoesjes zijn in ontzettend veel verschillende kleuren te krijgen. Tot slot heb je nog het transparante plastic hoesje, dit hoesje is het meest geschikt voor mensen die het design van de telefoon niet weg willen stoppen achter een hoesje. Een transparant hoesje zorgt ervoor dat de achterkant van de telefoon nog steeds zichtbaar is, terwijl de telefoon wel wordt beschermd tegen krassen en scheuren. Echt superhandig en daarom is het zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden.